incassobarendrecht

eky2otrpxdw-1 zoom

Over ons

Onze opdrachtgevers ontzorgen staat voorop

Ooit de jongste deurwaarder in Nederland, inmiddels ruim 35 jaar ervaring in het vak. Willem Feijtes, oprichter en eigenaar van Maximus Gerechtsdeurwaarders en Incasso, weet waar hij het over heeft. Het kantoor, opgericht in 2011, bestaat uit een hecht team gedreven medewerkers. Gezamenlijk bieden zij MKB-bedrijven en de advocatuur een volledig dienstenpakket aan. Het ontzorgen van opdrachtgevers staat centraal.

Hoewel gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam, is Maximus actief door heel het land. Ook in andere Europese landen worden werkzaamheden verricht. Door samen te werken met gerechtsdeurwaarders die dezelfde bedrijfsfilosofie volgen, wordt de klus waar dan ook geklaard.

Specialismen

Maatwerk leveren, daar gaat het om

Maximus heeft zich gespecialiseerd op drie terreinen: het MKB, de advocatuur en de vastgoedbranche. Dit heeft als voordeel dat onze medewerkers bijzonder deskundig zijn en iedere dag opnieuw maatwerk kunnen leveren.

Een ander voordeel is ons intensieve en unieke incassotraject. Omdat wij tevens deurwaarder zijn, kunnen wij sneller de stap naar de rechter maken. Met dit in het achterhoofd zal een debiteur eerder geneigd zijn mee te werken. Een vordering zal daarnaast, dankzij het geoliede voortraject, door een rechter makkelijker worden gehonoreerd, mocht een debiteur blijven weigeren.

4h9iufbipym zoom
Photo by Beatriz Pérez Moya

De Maximus-aanpak

Deskundig, snel en persoonlijk

Omdat wij niet geloven in een front office krijgt u altijd direct een van onze specialisten aan de lijn. Zelfs als u belt op vrijdagmiddag om vier uur. Als u haast heeft, gaan we direct voor u aan de slag. Maximus gelooft namelijk in flexibiliteit, snelheid en service.

Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Zowel richting onze opdrachtgevers als debiteuren. Wij zien onszelf als bemiddelaar, een partij tussen de andere partijen in. Zo zullen wij tijdens het incassotraject altijd gaan voor een betaling, maar een betalingsregeling is een goede tweede.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen zij met alle problemen en vragen uit de voeten. Of u nu advocaat of ondernemer bent. Maximus gaat de uitdaging met u aan!